UGG schoenen voor heren

De van oorsprong Australische schoeisel werd vroeger gedragen door de lokale surfers. De bekende lichtbruine laars met witte schapenvacht aan de binnenkant van UGG Australia steeg in populariteit en werd de inspiratiebron voor andere modellen zoals sneakers, pantoffels laarzen enzovoort. Hierdoor zijn de schoenen van UGG Australia meer gangbaar geworden. Hedendaags worden naast schoenen ook andere accessoire geproduceerd die je outfit compleet maken.

Heren UGGS
Voor heren zijn deze UGGS verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo heeft UGG Australia schoenen geproduceerd met een vetersluiting. Deze schoenen zijn aan de binnenzijde bekleed met een textielstof. De schoenenfabrikant UGG Australia heeft gekozen voor het materiaal nubuck om de buitenzijde te bekleden. Nubuck wordt aan de bovenkant van de huid licht geschuurd, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat en het zacht aanvoelt. Het uiterlijk komt ongeveer overeen met suède, maar is wat steviger. De schoenen van UGG Australia kunnen opvallen in detail, zoals grove stiksels aan de buitenkant of een gevlochten jute rand langs de rand van de zool. De zool van de schoen wordt gemaakt van rubber en heeft een fijn profiel.

Laarzen
De stoere laarzen van UGG Australia zijn vervaardigd uit leer en afgewerkt met een suède schacht. Deze UGGS zijn gevoerd met schapenvacht en hebben een uitneembaar voetbed. De laarzen kunnen variëren in hoogte, kleur en ontwerp. Zo heeft UGG Australia laarzen met sierstiksels op de hiel voor de extra luxe uitstraling. Daarnaast zijn de laarzen van UGG Australia voorzien van een grof profiel zool en is hiermee klaar voor een middagje in de bergen. De stevige laarzen van UGG Australia zijn het perfecte schoeisel voor een lange wandeling.

Mutsen
De mutsen van UGG Australia maken je kleding compleet in de winter. De mutsen worden gemaakt van schapenwol voor het beste comfort. De mutsen zijn extra warmte vasthoudend zodat u nooit meer last heeft van koude oren in de winter. De mutsen variëren in kleur, print en design. De stoere mutsen van UGG Australia zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten maar hebben één eigenschap gemeen, het warm houden van je hoofd.