Welke aanbieder zal ik kiezen?

Vele soorten abonnementen, van 2,50 euro in de maand, tot 150 euro in de maand. Er valt zoveel te kiezen dat het soms keuzestress oplevert. Wat voor soort bundel heb je nodig, en heb je eigenlijk wat aan 4G internet of is het een kat in de zak. Hoe lang gaat je abonnement lopen en kan je deze ten allen tijden opzeggen of zit je vast aan een langlopend contract. Op al deze problemen is een oplossing te vinden door gebruik te maken van een site op het gebied van vergelijken. Een aanrader die we onlangs tegenkwamen is Vergelijk-SimOnly.  Je kan daar alle prijzen vergelijken van de op dit moment beschikbare abonnementen. Prijs is echter niet het enigste waar je op moet letten. Het kan zijn dat de klantenervaringen heel slecht zijn bij een provider. Laat de laagste prijs nooit de leidraad zijn bij de keuze van een geschikt telefoon abonnement.

Naast besparen op telefonie kan je ook op tal van andere zaken besparen. Heb jij een telefoon verzekering lopen, kijk dan of dit nog te verantwoorden is. Zeker als jouw telefoon ouder dan 2 jaar is wordt het eens tijd om de gsm verzekering op te zeggen. Ook op vaste telefonie kan je besparen. Doordat iedereen steeds meer belt met de mobiele telefoon kan je overwegen het vaste telefoontoestel de deur uit doen. Wil je toch blijven bellen met een vaste telefoon, overweeg dan een voordelig alles in een pakket. Ook andere lopende abonnementen waarvan je weinig gebruik maakt kan je opzeggen om kosten te besparen. Vergeet ook niet ongelezen tijdschriften en kranten op te zeggen. De grootste besparing naar onze mening kan je toch bepalen door jouw gsm abonnement te wijzigen in een sim only abonnement. Bezoek altijd een onafhankelijke site op het gebied van vergelijkingen, het kan zijn dat een bepaalde site wordt gesponsord door een telecom aanbieder.