Geldlenen

Geldlenen is geen dagelijkse bezigheid. Toch hebben de meeste mensen wel eens te maken gehad met dit fenomeen. Hypotheek, minilening of doorlopend krediet zijn een paar voorbeelden van leningsvormen. Voor u is het zaak om uit te zoeken welke het meest geschikt is en het beste bij u past. U wilt namelijk meestal zo goedkoop mogelijk geld lenen. Net even niet genoeg geld om rond te komen? Een minilening, ook wel flitskrediet, zou dan een uitkomst kunnen zijn. Deze manier van geld lenen laat zien dat ‘’uw geld’’ binnen een dag op uw rekening staat. Binnen 30 dagen dient u het verschuldigde bedrag terug te betalen, dus houd dit scherp in de gaten. Op http://www.kredietje.be kunt u alle voor- en nadelen zien van geldlenen. Aan de hand van dit artikel bent u in staat om een keus te maken. Als u toch nog vragen heeft kunt u deze stellen via onze mail. Let op wij zijn géén bank, maar kunnen u misschien wel helpen tot het maken van de juiste beslissing inzake geldlenen.

Hypotheek
Zoals gezegd, veel mensen komen in aanraking met het afsluiten van een hypotheek. Met regelmaat worden die afgesloten wanneer het om de koop van een huis gaat. Het huis geldt dan als onderpand voor de hypotheek. Het is de manier van aflossen die bepaalt wat voor hypotheek het is. Maar geldlenen is dan in ieder geval niet ongewoon. En hoe kan dat betaalbaar zijn/blijven? Het is daarom zaak dat daar fatsoenlijk advies over verleend wordt.

Annuïteitenhypotheek: elke maand het zelfde bedrag aflossen. Bedrag is opgebouwd uit  rente en aflossing.

Lineaire hypotheek: iedere maand een vaste aflossing en rente. Schuld wordt iedere maand lager, evenals de rente. Kan ook nadelig uitpakken in verband met het te ontvangen belastingvoordeel.

Aflossingsvrije hypotheek: nul aflossing en iedere maand alleen de rente betalen over het verschuldigde bedrag.

Bovenstaande geeft aan dat er binnen de af te sluiten hypotheken, grote diversiteit bestaat. Geldlenen is niet simpel, er komt heel wat bij kijken en deze website, http://www.kredietje.be, kan u daar bij helpen.